HTML

Kádár mosolya

Friss topikok

Címkék

Rendet kell tenni végre

2014.06.13. 16:10 Kövesdy

A zertéelklubb sokkal rosszabb, mint a baráti TV2. mertcsak. és különben is, ha sikerült volna megvenni nem is olyan rég az RTL Klubot, amint azt megpróbálta a Fidesz (ERRE SENKI NEM EMLÉKSZIK???) akkor most ez se lenne hibás semmiért. A bulvár ártalmas. Mert segít elhülyíteni a zembereket. És épp ezért hasznos is. Ezt mindenki tudja. A politika is. Éppen azért imádja ennyire - és használja is kíméletlenül. Ha az RTL Klub is lemenne kutyába és odaadná a profitját valamelyik FIdesz stómannak, akkor nem lenne ilyen adó sem. Vagy felvennék mondjuk a Hír Tv vagy Lánchíd rádió (mijafaß??) egyik "lelkes és alázatos munkatársát", akkor is más lenne a helyzet. De ezek nem akarják ezt.

Persze, ha valami nem tetszik a maffiának, akkor eltöri az "ügyfél" karját, lábát - csak hogy értse. Hogy hol az összefüggés? Mindenki találja ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kadarmosolya.blog.hu/api/trackback/id/tr656299561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása