HTML

Tuzson az új Mesterházy

2014.12.03. 22:46 Kövesdy

Meglátjátok lesz még ebből csodálkozás. Tuzson Bence az aktuális "szimpatikus politikus" szerepet betöltő fidesznyik szépen építi a hátországát (gyűjti a bátorságát), jó részt Orbán hátsófelében persze, ahogy azt ilyenkor kell. 

Meg is lesz az eredménye  szerintem, hamarosan igen magas kormányzati és/vagy párt funkcionáriusi pozícióban fogjuk őt látni. 

Csak idő kérdése. És ha szerencsénk van, ugyanúgy tönkreteszi a FIdeszt, mint Mesterházy az MSZP-t, de sajnos nem lesz, mert Tuzson rettenetesen tudatos, következetes és igaz, hogy egy emberi selejt, de politikusnak egyre jobb, és ez meghozza az eredményt idővel. Még talán Orbán utódja is lehet egyszer, ha jól kavar.

Szólj hozzá!

A pofa, gerinc és bőr nélküli lét elviselhető könnyűsége

2014.06.26. 23:04 Kövesdy

egy kis irodalom:

" "Logikusan az embernek volt múltja, meg lesz is" - mondta.
mondta Don Quijote?
mondta Palpatine szenátor?
mondta Biszku Béla?
mondta Szűrös Mátyás?
mondta Ambrus Attila?
mondta Seszták Miklós?
mondta Kaya Ibrahim?
mondta ifj Mészőly Kálmán?
mondta a Kisherceg?
mondta Cinikuss Lajos?

- és ennyi, passszpehh??!!- kérdezte az egyik, akire rátört az agyérgörcs a nyílt utcán. 
- és ezzel ennyi? - kérdezte. volna, de nem volt kitől, a többi már aludt. a szemük nyitva, a tudatuk zárva. nem akartak emlékezni, nem akartak látni sem, csak enni akartak végre egy jót. de az se zavarta őket, ha már azt se lehetett. sokan elmentek már, de sokan már nem. a legutolsó még benézett a sötétbe, óvatosan felkapcsolta a lámpát, és idegen szavakat mormogva inkább meghalt."

Na, honnan van az idézet? A helyes megfejtők között - végig sétálok.

Szólj hozzá!

Rendet kell tenni végre

2014.06.13. 16:10 Kövesdy

A zertéelklubb sokkal rosszabb, mint a baráti TV2. mertcsak. és különben is, ha sikerült volna megvenni nem is olyan rég az RTL Klubot, amint azt megpróbálta a Fidesz (ERRE SENKI NEM EMLÉKSZIK???) akkor most ez se lenne hibás semmiért. A bulvár ártalmas. Mert segít elhülyíteni a zembereket. És épp ezért hasznos is. Ezt mindenki tudja. A politika is. Éppen azért imádja ennyire - és használja is kíméletlenül. Ha az RTL Klub is lemenne kutyába és odaadná a profitját valamelyik FIdesz stómannak, akkor nem lenne ilyen adó sem. Vagy felvennék mondjuk a Hír Tv vagy Lánchíd rádió (mijafaß??) egyik "lelkes és alázatos munkatársát", akkor is más lenne a helyzet. De ezek nem akarják ezt.

Persze, ha valami nem tetszik a maffiának, akkor eltöri az "ügyfél" karját, lábát - csak hogy értse. Hogy hol az összefüggés? Mindenki találja ki.

Szólj hozzá!

Folytatjuk! ...Érted?!

2014.06.13. 16:02 Kövesdy

Jó, de legalább nem a kommunistáké lett a pénz. vagy igen? :) (legalábbis nem azoké, akiket régebben így hívtak. ) de szerintem is teljesen rendben van így, úgyhogy semmi baj. Szerintem ha nem változott volna a rendszer akkor is ő lenne a miniszterelnök és az apukája cége - is - pont itt tartana.
Kádár csak mosolyog a sírjában.

Szólj hozzá!